Luk

Indhent tilbud

For- og efternavn

Telefon

E-mail

Firma eller privatperson

Note

LED Belysning

Belysning udgør i dagens Danmark en stor del af vores samlede energibelastning. Ved at udskifte dine lyskilder til LED kan du gøre en aktiv indsats mod den stigende omkostning til elektricitet, samtidig med at din virksomhed er med til at sikre en bæredygtig fremtid.

Udskift dine lyskilder til LED

Hos Scan Comfort Energy ApS tilbyder vi en GRATIS beregning på virksomheders nuværende belysning, samt besparelsespotentialet ved udskiftning til LED. Typisk en investering der kan være tjent hjem på mellem 1-4 år.

En LED-lyskilde bruger op til 90 % mindre energi end traditionelle pærer, hvilket er en gevinst i sig selv. Ser man samtidig på levetiden, så holder en kvalitets LED-lyskilde typisk over 50 gange så lang tid som de traditionelle pærer. Du sparer derfor også udgiften til hyppige udskiftninger.

LED belysning fra SCAN COMFORT ENERGY er blandt markedets bedste. Alle lyskilder har en forventet brændetid på mere end 50.000 timer, samt 2-5 års garnati.(afhængig af produkt) Vores LED-lyskilder leveres i farvenuancer der matcher en god gammeldags glødepære, eller en hvilken som helst anden lyskilde der udskiftes.

Hos Scan Comfort Energy ApS, har vi specialiseret os i at løse opgaver med speciallamper, så hvad enten der kræves et helt særligt lysudbytte, farvetemperatur både med og uden lysdæmpning etc, så finder vi løsningen i 9 ud af 10 tilfælde.

Vi ved at den rette farvetemperatur er vigtig, derfor tilbyder vi altid at lave en GRATIS prøvemontering hos jer, så i kan se lyskvaliteten i jeres egne lokaler inden i beslutter jer. LED lyskilder holder i mange år, så det er vigtigt at vælge rigtigt første gang.

Via vores samarbejdspartner, indhenter vi naturligvis også energitilskud til jer, samt vi kan tilbyde finansierede løsninger via besparelsen på elregningen. Kort og godt, vi udfører hele processen fra projektering til færdigt arbejde.

Vi tilbyder projektering til såvel  erhverv, butikker, skoler, institutioner,  landbrug og m.m.

Kop og Kande

Kop og Kande

Læs reference
Hotel Britannia

Hotel Britannia

Læs reference

Brug for mere information?

For- og efternavn

Telefon

E-mail